Projektplan

Ersdungeappar

Syfte:

Jag vill ge information om de appar som vi använder oss av på skola.

Mål:

Jag vill att ni ska kunna läsa om apparna få en bild av hur de fungerar och vad jag tycker om dem. Vilken ålder jag anser att den är anpassad för, samt att ge tips på andra nyttiga appar som är bra.

Målgrupp:

Föräldrar och andra som vill fylla sina Ipads med bra och roliga pedagogiska spel till sina barn.

Innehåll, utformning:

Bloggen kommer att bestå av en huvudsida där alla inlägg syns, sen blir inläggen kategoriserad efter tre olika kriterier. Förskolan, Skolan och Nyttoappar. De appar som beskrivs har vi på skolan testat och jag skriver mycket kortfattat om appen samt länkar där det går, hur appen ser ut och fungerar. Tanken är att jag ska kunna gå in på skolappar kolla igenom vilka appar som testats och eventuellt tycka att någon av dessa är bra. Ladda hem den från app-store på Ipaden och sen spela den.

Vår blogg kommer att bli länkat från skolans hemsida och jag kommer att länka till youtube när det finns filmklipp som beskriver appens funktioner. De program som kommer att användas är wordpress samt dropbox i stor utsträckning.

Denna blogg kommer jag att försöka hålla levande genom att varje tisdag lägga in fler recensioner på appar. Det som är mätbart blir hur många sidvisningar sidan får och om det börjar strömma in kommentarer. Denna blogg är tänkt att bli permanent men säkert med förbättringar. Denna sida kommer att plockas bort så fort jag är godkänd på projektet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s